مرکز پشتیبانی آپارات

مرکز پشتیبانی آپارات، چطور می‌تونیم کمکتون کنیم؟

با کلمات کلیدی جستجو کنید، مثلا تماشا روی تلویزیون، درآمدزایی، دانلود ویدیو و...

چطور می‌توانم نام کاربری خود را در آپارات تغییر دهم؟

قبل از تغییر نام کاربری آپارات، حتما این نکات مهم را در نظر داشته باشید:

  1. محدودیت زمانی تغییر نام کاربری: پس از تغییر نام کاربری، تا ۶۰ روز امکان تغییر مجدد آن را نخواهید داشت.
  2. محافظت از نام کاربری قبلی: نام کاربری سابق شما تا ۹۰ روز پس از تغییر به صورت محفوظ باقی خواهد ماند.
  3. آمار پخش زنده در آپارات: اگر قبلاً پخش زنده داشته‌اید، آمار بازدید کل استریم‌تان از داشبورد حذف خواهد شد. توجه: این آمار حتی بعد از بازگشت به نام کاربری قبلی قابل بازیابی نیست.
  4. واترمارک و ویدئوهای آپارات: در صورتی که ویدئوهای شما دارای واترمارک هستند، تغییر نام کاربری تأثیری بر روی آن‌ها نخواهد داشت و آدرس کانال شما با نام کاربری سابق در ویدئوهای قبلی نمایش داده خواهد شد.


نکات مفید:

1.تغییر نام کاربری پیش‌فرض شامل موارد ذکر‌شده نمی‌شود و محدودیت‌های فوق فقط پس از تغییر نام کاربری پیش‌فرض (به صورت U_1234567) اعمال می‌شود.

2.با لغو عضویت در آپارت، نام کاربری آزاد نمی‌شود و نمی‌توانید از آن در حساب جدید استفاده کنید.

مراحل تغییر نام کاربری در آپارات

برای تغییر نام کاربری خود در آپارات، مراحل زیر را دنبال کنید:

1.وارد حساب کاربری خود در آپارات شوید.

photo_2025-08-11_10-33-10.jpg

2.در گوشه سمت چپ بالا، روی پروفایل خود کلیک کنید.

3.گزینه تنظیمات را که با علامت چرخ‌دنده نشان داده شده انتخاب کنید و سپس تنظیمات کانال را انتخاب کنید.

لغو عضویت 1.jpg


لغو عضویت 2.jpg


4.در صفحه تنظیمات، گزینه اطلاعات کانال را انتخاب نمایید.

5.حالا در این صفحه می‌توانید نام کاربری کانال و اطلاعات دیگر خود را ویرایش کنید.

نام کاربری.jpg

6.روی آیکون مداد در انتهای باکس بخش نام کاربری کلیک کنید تا وارد بخش ویرایش نام کاربری شوید.

7.در صفحه بعد در قسمت نام کاربری جدید، نام کاربری مورد نظر خود را وارد کنید و سپس گزینه تغییر نام کاربری را انتخاب کنید تا تغییرات اعمال شود.

نام کاربری 1.jpg


لطفا به نکات زیر در مورد تغییر نام کاربری حتما توجه داشته باشید که بعد از تغییر نام به مشکل برخورد نکنید:

  • - تا ۶۰ روز بعد از تغییر نام کاربری مجاز به تغییر مجدد آن نیستید!
  • - پس از انتخاب نام کاربری جدید، نام کاربری سابق شما تا ۹۰ روز محفوظ می‌ماند.
  • - چنانچه سابقه‌ی ایجاد پخش زنده داشته اید، آمار تجمیعی استریم‌های شما از داخل داشبورد حذف خواهد شد!
  • - چنانچه ویدیوهای شما دارای واترمارک می‌باشد، تغییری در آن حاصل نخواهد شد و بر روی ویدیو های پیشین خود، آدرس کانال را با نام کاربری سابق خود خواهید دید.


برای اطلاعات بیشتر در خصوص تنظیمات کانال آپارات، اینجا مطالعه کنید.

همچنین، برای اطلاع از نحوه بازیابی رمز عبور، اینجا کلیک کنید.